The Greatest Guide To su kaçak tespiti

Wiki Article

Elektrik alanında aklınıza ne gelirse yılların tecrübesiyle hizmetinizdeyiz su tesisatı ve boya yan hizmet olarak verilir Beni tercih etmeniz sizler için Bi ayrıcalık olduğunu göreceksiniz

Boğaziçi Tesisat İstanbul’da profesyonel olarak hizmet veren ve en çAlright tercih edilen firmalardan biridir.

Osman Beyle yeni taşındığım evde tek giderli olan tesisata çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi bağlatmak için çalıştık.

Bu cihazların kullanım alanları ve işlevleri farklıdır. Sadece uzman kişilerin gerçekleştirebileceği cihazla su kaçağı tespiti ile sorunlara ulaşmak oldukça kolay ve hızlıdır.

Su kaçağı bulma sırasında bu yöntemler ne yazık ki eskide kalmıştır. Günümüzde hemen hemen herkesin tesisat konusunda birtakım makineleri bulunmakta ve su kaçağı konusunda da bu makinelerden yardım almaktadır.

Mutfak Tıkanıklığı Açma: Mutfak giderlerindeki yağ ve yemek artworkığı gibi tıkanıklıkları açıyoruz.

Bir binadaki su kaçağını bulmak eskiden zahmetli ve masraflı bir işti. Duvarların kırılması ve su sızdıran borunun aranması birçOkay sorunu da beraberinde getiriyordu. Teknolojiyle birlikte artık bu işlem tarih oldu. Termal su kaçağı tespit cihazlarıyla duvarları kırmadan borular görünebiliyor ve su akışının regular olup olmadığı rahatlıkla tespit edilebiliyor.

Fileırat bey, Tesisat borularında ki su kaçaklarını kırma dökme olmadan son teknoloji cihazlarımız ile kısa sürede buluyoruz, öncelikle üst katınızda ki tesisat borularında bir kaçak varmı exam yapmalı sonrasın da diğer üst kat daki dairede de su sızıntısı tespiti yapmalıyız, hangi dairede olduğu ancak tespit çalışması yapılarak bulunmaktadır. Eğer pis su tesisatında bir kaçak var ise su tesisatçısı kameralı cihazlarla, temiz su tesisatında bir sorun varsa akustik dinleme cihazları ile kısa sürede sorun tespit ederiz.

Dinleme cihazı ile kaçakların bulunması fayans altındaki borularda ve özellikle de temiz su tesisatında işe yarar. Temiz su tesisatının basıncının yüksek olması, sızıntılarda sese yol açar. Bu sayede tespit çAlright daha etkili su tesisatçısı olarak yapılır.

Müstakil dairemde banyom eski olduğu için tanıdık bir ustaya lavabosunu, tuvaletini ve duş yerini sıfileırdan yaptırdım, ancak şöyle bir sorunum var dairemin su kaçağı tespit en altını eşya depolamak için kullanıyorum bodrum diye düşünebilirsiniz, ne zaman banyo daki duş kullanılsa aşağıya damlama su tesisatçısı yapıyor, yaptırdığım ustaya sordum yeniden tadilat yapmamız gerekebilir dedi, bu işin cihazları var ancak onlarla direk nerede kaçak varsa ve damlama yapıyorsa bulunabilir dedi, bana nasıl gardenımcı olabilirsiniz, dediği gibi cihazla yeri bulunabiliyor mu ?

Your browser isn’t supported anymore. Update it to find the greatest YouTube encounter and our most recent features. Learn more

Servis kaydı oluşturup saat 23 ten sonra servisin gelmesini talep edersiniz firmamız o saatte de sorununuzu gidermek için hizmet vermektedir. Saatin geç olması bir sorun teşkil etmemektedir.

Banyo su kaçağı tespiti için kullanılan yöntemlerden biri de gelişmiş dinleme cihazlarıdır. Bu cihazlar da kaçakların nokta atışı olarak tespit edilmesini ve yerlerinin kısa sürede bulunmasını sağlar.

Kısaca sorunu bulmak adına tüm su tesisat teknolojisini kullanmaktayız ve bu teknolojiyi kullanmak su tesisatçısı üzere eğitim görmüş personellerimiz sizlere kusursuz hizmet sağlayacaktır.

Report this wiki page